Her lærer du noget – og du lærer at være nogen

Midtsjællands Efterskole er en både boglig, men også praktisk-kreativ efterskole. Det vil sige, at du her lærer dansk, matematik, engelsk, og andre fag, som du kender fra din nuværende skole, men du vælger også en masse udfordringsfag, for eksempel musik, kunst, teater frilufts- og håndværksfag. Vi har niveaudelt undervisning i de boglige fag. Vi tilbyder ikke specialundervisning.


2012_MSE_UV_Boglige_(AdamGrønne)-007Det handler om at lære – men det handler også om at være. I undervisningen og i hele vores måde at være sammen på, arbejder vi meget med tillid til hinanden og søger at skabe et stærkt fællessakab.  Uanset, hvor du står rent fagligt, så ér du noget. Vi tror på, at lige meget om du vil på gymnasiet eller erhvervsuddannelse, så blive vi mennesker til noget, når vi er sammen og lærer sammen.


Disse fag møder du:

Boglige fag

Linjefag

Udfordringsfag

Verdensborgerfag (kun 10. klasse)

 

Bonus:
Faguger og lejrskoler

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.