Velkommen til årgang 15/16

Endelig blev skolegården fyldt med biler igen. Alle proppet til med tasker, sko, støvler, dyne, plakater, lyskæder, cykel og mange andre ting. Mellem alt bagagen var der søskende, forældre og ikke mindst forventningsfulde elever til MSE årgang 15/16.

 

Velkommen til. Alle medarbejdere glæder sig og har sammen med håndværkere og lærerbørn brugt den sidste uge på at få skolen helt klar til jer 110 nye MSE’er.

 

De første par uger bruges på at ryste holdet sammen, intro til værksteder og faciliteter, opstart af fag, samt masser af fællessang, leg og samlinger der kan bringe MSE-ånden frem hos også dette hold.

> Læs Flere nyheder her <

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.