Velkommen til en virtuel Efterskolernes Dag søndag den 27. september 2020 kl. 14

Efterskoleforeningen har besluttet at aflyse Efterskolernes Dag som et fælles, landsdækkende, fysisk arrangement. Dette sker som følge af den seneste tids Corona-smittetal og pressemødet med statsminister, Mette Frederiksen, i fredags. Denne beslutning bakker vi op om på Midtsjællands Efterskole.

 

I stedet holder vi et virtuelt arrangement på Facebook, der starter kl. 14.00. Her vil vi fortælle om skolen og lade jer møde nogle af de mennesker, der er med til at give den liv. Se link her: https://www.facebook.com/mse.efterskole 

 

Hvis I ikke har mulighed for at se med kl. 14.00, kan I se arrangementet senere på samme link.

 

Vi er kede af at måtte aflyse Efterskolernes Dag i den planlagte form, men håber på fortsat stor interesse for MSE, og vi vil glæde os til at møde jer på Facebook i stedet for. Hvis I ikke når at være med, når vi live streamer, kan I se hele begivenheden senere.

 

Der bliver desuden mulighed for, om Corona-situationen vil, at besøge MSE lørdag den 31. oktober eller søndag den 1. november 2020. Begge dage i tidsrummet kl. 13-17. Tilmelding bliver åbnet i starten af næste uge.

 

Mange hilsner fra os alle på MSE

Christian Hougaard-Jakobsen

Forstander

 

På MSE vægter vi

  • fællesskab – hvor vi skaber sammen
  • faglighed – hvor vi lærer sammen
  • forskellighed – fordi vi lever forskelligt på en fælles klode

> Læs Flere nyheder her <

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.