Teaterinvitation

Torsdag d. 20. november inviterer MSE i teateret, hvor I skal på en rejse tilbage i tiden til diskoens fremmarch i 70erne i New York.

 

Forestillingens omdrejningspunkt er på clubben Le Freak, hvor vi tager et kig bag disko-tidens kulisser med al dens konfetti, glimmer, galskab og letfordærvelige toner. Vi følger tre venner og en ægtemand, der tager fra landet til storbyen for hver i sær at opfylde deres drømme. De bliver alle, på godt og ondt, draget ind i disko verdenen på den hippe og kendte club Le Freak.

 

Teaterforestillingen ”Le Freak” er inspireret af diskotiden og filmen Studio 54.

 

Der er to forestillinger:
Kl. 18.30 Denne forestilling er forbeholdt børnefamilier
Kl. 20.30

 

Alle Mød gerne op en halv time inden forestillingen, da der vil være mulighed for at lære eller/og gense et par af de velkendte disko moves på vej ned af klassegangen, så I rigtig kan komme i form til forestillingen. Tag endelig et par småmønter med, der med garanti vil være salg af lys og diskokugler i Verdensboden.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i teateret og vise, hvad vi har brugt kun fire dage på at lave.

> Læs Flere nyheder her <

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.