MSE elever med i film for Folkekirkens Nødhjælp

I efteråret var 14 MSE elever med i et filmprojekt for Folkekirkens Nødhjælp. De skulle prøve at leve som nepalesiske dalitter. Fra søndag til onsdag aften måtte de kun spise en lille portion ris 2 gange om dagen. Samtidig var de nederst i hierarkiet og skulle lave praktiske opgaver for de andre elever. Oplevelserne blev filmet og er nu en del de 3 kampagnefilm for Folkekirkens Nødhjælps Slutsult.nu kampagne.

 

Slutsult.nu er en kampagne for børn og unge. Slutsult fortæller børn og unge om sult i verdens fattigste lande og viser, hvordan man som dansker kan være med til at gøre en forskel. Se videoen, MSE-eleverne er med fra 07 minutter og 9 sekunder inde i filmen:

 

> Læs Flere nyheder her <

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.