At lære at være

Midtsjællands Efterskole er en boglig og praktisk-kreativ efterskole. Boglig vil sige, at vi underviser i dansk, matematik, engelsk, samfundsfag og andre fag, som eleverne kender fra deres tidligere skolegang. Vi har afgangsprøver i både 9. og 10. klasse. Praktisk-kreativ vil sige, at vi har mange fag inden for områderne friluftsliv og natursport, musik og teater samt kreativitet og håndværk.


Vi tilbyder niveadelt undervisning, herunder flere gymnasieforberedende niveauer. På denne måde forsøger vi at udfordre den enkelte elev på flere måder. Vi tilbyder ikke specialundervisning.


Men livet er mere end det, der kan måles og vejes. Og mere end det, som hver enkelt af os selv kan præstere. Det handler om at lære – men det handler også om at være. I undervisningen og i hele vores måde at være sammen på, arbejder vi meget med elevernes identitet. Vi tror nemlig på, at det er vigtigere at blive til nogen frem til noget.


Disse fag møder eleverne:

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.