Bliv elev på Midtsjællands Efterskole

I kan ansøge om at få plads på Midtsjællands Efterskole, når I har bestemt jer for, at det skal være elevens nye skole i 9. og/eller 10. klasse. Inden I bestemmer jer, vil det være en meget god idé, at I sammen besøger skolen.


Når I besøger os, får I vores brochure og ansøgningsskema med hjem.

Send det udfyldte ansøgningsskema til:

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Når vi har modtaget ansøgningsskemaet sker der følgende:

1. Har eleven fået en plads på skolen sender vi en bekræftelse og et indbetalingskort som skal benyttes til betaling af vores reservationsgebyr på 1000 kr. og I vil efterfølgende blive inviteret til et orienteringsmøde.


2.
 Har eleven fået en ventelisteplads det pågældende år, sender vi et brev om, at eleven er optaget på ventelisten på det ønskede klassetrin. Så snart der måtte blive en plads giver vi besked, og I vil efterfølgende blive inviteret til et orienteringsmøde.

Når I har været til orienteringsmødet, skal der indbetales et depositum på 1000 kr og et acontobeløb 2500 kr. Sidstnævnte er en del af skolepengene, der fratrækkes den sidste rate i maj måned af skoleåret. Eleven er formelt tilmeldt, når I har betalt depositum.

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.