Du sender en ung på efterskole
og får en (næsten) voksen hjem

2013_MSE_Sommer_(AdamGrønne)-137

Når du som forældre skal være med til at vælge efterskole til dit barn, er der mange ting at forholde til. Siderne her indeholder kun grundlæggende information. Besøg os for at se og mærke mere og for at have en samtale med plads til de mange spørgsmål man som forældre helt sikkert har.

De unge i efterskolealderen er i en rivende personlig udvikling, hvor de opbygger identitet nærmest 24 timer i døgnet. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke holdninger, forventninger og krav, de bliver mødt med.

Som skole står vi på et solidt fundament med et bud på livet, som udspringer af et kristent livs- og menneskesyn, hvor der er plads til og brug for alle. Vi møder de unge med positive forventninger og en ubetinget tillid til, at de har noget godt at tage med ind i fællesskabet.

Som forældre skal du være tryg, når du sender dit barn på efterskole. Den tryghed arbejder vi for at være med til at skabe hver eneste dag.

Sådan får I plads

Overvejer du at tilmelde dit barn som elev på Midtsjællands Efterskole, så begynd med et besøg  – læs om det her. Vi er en privilegeret skole med et godt elevoptag, og kan derfor kun råde interesserede i at søge så tidligt som muligt. Det er helt normalt at gøre det flere år i forvejen.

Er der ledige pladser?

Se opdateret status for nuværende og kommende skoleår på vores side på efterskole.dk

 

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.