Hjælp gennem latter og comedy

”De fattige er squ altid så kedelige”. Sådan lyder det fra satireprogrammet Rytteriets to rødvinsdrikkende snobber. Men den sætning gør Midtsjællands Efterskole nu til skamme. Du nemlig slå to fluer med et smæk og både få rørt lattermusklerne og hjælpe fattige kvinder. Her kommer Impro Comedy gruppen ”Ubudne gæster” fra Roskilde på besøg i Ny Tolstrup og underholder med teatersport og garanti for gode grin.

Eleverne på efterskolen vil hjælpe med arrangementet, hvor der også kan købes kage, kaffe og the. Alle indtægter fra entré og kagesalg går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp.

 

Arrangementet forgår på Midtsjællands Efterskole, Tolstrupvej 29, 4330 Hvalsø

Torsdag d. 10 marts kl. 19-21.

Impro showet går i gang kl. 19.30. Entre er 25 kr.

– man er også velkommen til at give mere.

 

Midtsjællands Efterskole har taget initiativ til velgørenhedsarrangementet for at støtte op om Folkekirkens Nødhjælps store landsdækkende indsamling d. 13. marts.

 

Garanti for gode grin
Ubudne Gæster er en dansk impro-comedy-gruppe bestående af 3 ualmindeligt friske fyre. Gruppen optræder med en perlerække af forskellige improvisationsdiscipliner kendt fra impro-comedy (teatersport). Fælles for alle disciplinerne er, at publikums forslag sætter rammerne for hver enkelt scene. Resten er op til de tre hjælpeløse spillere og deres forskruede fantasi!
Gruppen består af Anders Skov Andersen, Jannik Mehlbye og Sebastian Reuber. Se mere på deres Facebook side ”Ubudne Gæster”.

> Læs Flere nyheder her <

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.