Musik og Teater

Fagene her er for dig, der har lyst til at få scenen som din hjemmebane. Måske er du musiker – eller drømmer om at blive det. Måske er du sanger eller har en drøm om at blive skuespiller? Her lærer du at stå i rampelyset – uden lampefeber.

Musik

2012_MSE_UV_Musik_(AdamGrønne)-017Energierne kører i højeste gear, når alle i et band har styr på deres instrument, deres rolle i musikken og har fokus på at levere for publikum. Denne fantastiske oplevelse, hvor alle de enkelte instrumenter smelter sammen til en musikalsk helhed, er selvfølgelig et af hovedmålene for musikfaget på MSE. Men udover sammenspil indeholder faget også: pro- jektarbejde med mindre besætninger, korsang, musiklytning, rytmelære og musikteori.

Teater

2012_MSE_UV_Drama_(AdamGrønne)-001Er du den, der konstant lader dig tiltrække af de skrå brædder og bare ikke kan få nok af teater – eller har du en drøm om, at turde stå foran en masse mennesker? Så er teaterlinjen lige noget for dig. På teaterlinjen lærer du at stå frem og bruge din krop og stemme. Vi arbejder med teaterdiscipliner, hvor du blandt andet lærer at opbygge en karakter, levendegøre en tekst og lærer kunsten at veksle mellem komik og alvor.Vi eksperimenterer med fysisk teater, mime, improvisation, teatersport osv. Vi laver både små optrin og større skuespil.

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.