Kreativitet og Håndværk

Her kan du lade din fantasi og kreativitet få frit spil. Både hvis du har fingerfærdighed og teknisk snilde.

Billedkunst

2012_MSE_UV_Billedkunst_(AdamGrønne)-002Faget er en fantastisk mulighed for at gå i dybden med dit kunstneriske gen. Du kan fordybe dig i teknikker og udtryk og du får en kæmpe viden om mulighederne i kunsten og mulig- hederne i farver. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og ”lag på lag” og ”proces” får en afgørende betydning for dit udtryk.Tekstil og Design

2012_MSE_UV_Håndarbejde_(AdamGrønne)-006Her skal vi arbejde med design og syning af forskellige former for beklædning. En af mulighederne er re-design af tøj/stof – hvor vi syr brugte ting om til nyt, så det bliver sjovt, ander- ledes og brugbart. Vi arbejder også med tilbehør som tasker, brocher, hårpynt og tørklæder. Herudover får du mulighed for at prøve kræfter med strikning, filtning og tryk på tekstiler og at eksperimentere med andre materialer som videobånd, plastic, slikposer og læder.


Mad m.m.

2012_MSE_KøkkenSpise_(AdamGrønne)-012Her fordyber vi os i alt, hvad der har med mad at gøre. F.eks. kan vi komme ind på emner som grøn mad, eksotisk mad, æg, kartofler, chokolade og ”scoremiddag”, mad i naturen samt lækker mad. Du er også selv med til at komme med ideer til menuerne. Kokkefaget er for drenge såvel som piger.

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.