Vær mod andre, som de skal være mod dig…

Den vigtigste regel på Midtsjællands Efterskole er, at du skal være mod andre, som du ønsker, de skal være mod dig. Du møder voksne der viser dig tillid og vil dig, og derfor skal du naturligvis også selv ønske at gå på efterskole. Vi søger hele tiden at få alle med i fællesskabet.


Det er fantastisk at gå på efterskole, men det er også en stor udfordring. Derfor er det vigtigt, at alle har fokus på, at skabe et godt sted at være og lære for og med hinanden.


Vi har følgende forventninger til dig, hvis du skal være elev på skolen:

  • Du har lyst til at modtage undervisning – også til at lave lektier
  • Du har lyst til et åbent og ærligt fællesskab med andre elever og voksne
  • Du har lyst til at afprøve nye madvaner
  • Du har lyst til at være en god kammerat og bidrage til fællesskabet
  • Du deltager i alle de praktiske opgaver der findes, når en dagligdag for mange mennesker skal fungere – f.eks. rengøring, køkken- og praktisk arbejde
  • Du er tobaksfri på og omkring skolen
  • På MSE arbejder vi med at skabe et godt og sundt miljø, hvor alle kan trives. I naturlig forlængelse heraf ønsker vi, at skolen er et frirum for unge, hvor alkohol og euforiserende stoffer ikke er til stede. Det forventer vi, at alle bakker op om. Overtrædelse af ovenstående betyder, at man omgående mister sin ret til at være elev på skolen, og man sendes hjem

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.