Fællesskab

2012_MSE_Teateruge_(AdamGrønne)-116Vi ønsker at skabe et betydningsfuldt fælleskab mellem unge og voksne. Det betyder at alle medarbejdere vil eleverne og arbejder på at skabe ét stort fællesskab på MSE – et fællesskab man både giver til og får meget fra.
Fællesskab er altså et vigtigt ord på MSE. Det udfolder sig for eksempel i vores dagligstue, hvor der kan laves lektier og senere på dagen hyggesnakkes og spilles spil. Klassegangen er også hver dag fyldt med masse af skolearbejde, hygge og latter – og Facebook og computerspil.


2013-01-23 Skilejrskole (Adam Grønne)-001Spisesalen er stedet, hvor vi samles om køkkenets gode mad. Lærerværelset bruges dagligt til lektiehjælp, hyggesnak og de lidt længere samtaler. Endelig har vi fantastiske udeområder, der er gode til gåture og til at sidde og tale om stort og småt.

De fleste elever bor på to-mands-værelser. Nogle bor på tre- eller fire-mandsværelser. Værelserne ligger på gange eller i mindre sammehængende grupper. Du kommer til at opleve et tæt fællesskab på og omkring værelserne.

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.