Er du klar til et af de bedste år i dit liv?

Midtsjællands Efterskole er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig vil være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab. Man siger, at ét efterskoleår svarer til syv menneskeår. Du lærer rigtig meget af at gå på efterskole. Du lærer dig selv at kende på en helt ny måde, og du får nye kammerater med en anden baggrund end dig selv. Din verden bliver større.

2012_MSE_Portrætter_(AdamGrønne)-011
Vores undervisning har et højt niveau, og vi har gode muligheder for at bevæge os sammen både på skolen og i den fantastiske natur lige uden for døren.


På vores skole møder du god, spændende og udfordrende undervisning. I nogle af fagene er undervisningen niveaudelt. Du vælger derudover linie- og udfordringsfag ud fra dine interesser.


På Midtsjællands Efterskole respekterer vi dig, som den du er. Samtidig er vi heller ikke bange for at udfordre dig fagligt, socialt og personligt. Skolen har en kristen livsholdning, men du behøver ikke at tro på Gud for at blive elev.

 

Alle voksne på skolen vil et positivt møde med dig. Sammen tager vi fat på livets store spørgsmål: Hvem er jeg – og hvorfor er jeg her? Du får ikke sort/hvide svar – men du får med garanti noget at tænke over.


Så er du klar på nye udfordringer, så glæder vi os til at se dig som elev på Midtsjællands Efterskole. Det kan nemt gå hen og blive til det bedste skoleår i dit liv.

SÅDAN BLIVER DU ELEV

Overvejer du at blive elev på Midtsjællands Efterskole så begynd med et besøg sammen med dine forældre. Der vil I få en rundvisning på skolen og mulighed for at stille spørgsmål. Er det noget for dig, får I en brochure med tilmeldingsblanket med hjem. Læs mere om besøg her.

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.