Besøgsdage på Midtsjællands Efterskole lørdag den 31. oktober eller søndag den 1. november

SE TILMELDINGSLINK NEDERST…

 

Velkommen til to besøgsdage på Midtsjællands Efterskole lørdag den 31. oktober og søndag den 1. november; begge dage i tidsrummet kl. 13-17.

 

Det var desværre ikke muligt at slå dørene op for jer på Efterskolernes Dag. Derfor laver vi nu to besøgsdage, hvor I får mulighed for at komme på skolen, møde eleverne, se og opleve stedet, få smagsprøver og tale med medarbejderne. Vi håber, at Corona-situationen tillader os at gennemføre disse besøgsdage. Hvis ikke hører I fra os.

 

Besøget varer cirka en time, og I skal tilmelde jer den ene eller den anden dag. Tilmeldingslinket handler om, hvornår I skal ankomme til skolen. For at gøre dagene så Corona-venlige som muligt, forbeholder vi os retten til at bede jer om at komme på et andet tidspunkt, hvis der er for mange tilmeldinger til et tidsinterval. I givet fald får I besked fra os. Vi beder jer samtidig om at tage mundbind på, når I kommer til skolen.

 

TILMELDING FOREGÅR HER

> Læs Flere nyheder her <

Kort om MSE

Midtsjællands Efterskole (MSE) er for dig, der både vil gå i skole for at lære noget og samtidig være en del af et godt og trygt – men også stærkt og udfordrende fællesskab.

Vi er 113 elever og 23 medarbejdere. Vi er en både boglig og praktisk/kreativ efterskole for 9. og 10. klassetrin. Vores fokus er på Friluftsliv & Natursport, Musik & Teater samt Kreativitet & Håndværk. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Find vej

Googlemap

Kontakt

Midtsjællands Efterskole
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Telefon: 46 49 60 96

Email: kontoret@mse.dk

Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 08 – 15. Dog er telefonen lukket kl. 10-12.
Efter kl. 15 stiller vi telefonen om til lærerværelset.